Translate

dinsdag 13 september 2011

Giegel Spin en andere dieren: een leuke en originele app voor peuters en kleuters

Giegel Spin en andere dieren is leuke en originele app voor peuters en kleuters. En nu ook verkrijgbaar in de App Store.



Aanwijsboekje
In het geanimeerde aanwijsboekje passeren een aantal huis-tuin-en keukendieren de revue. Zij maken hun kenmerkende geluiden en worden na kennismaking in een passende omgeving geplaatst. De spin zit in zijn web, het varken luiert in de modder.

Humor
De app borrelt van de humor. Het varken spettert de modder tegen het scherm en de vis laat een scheetje. Grappig is dat de peuter de klodders op het scherm zelf kan wegpoetsen. Ook kan hij samen met de rups een blad opeten of de spin helpen met een web te bouwen. Aan het eind verschuift het perspectief naar het kind zelf, dat nu gaat slapen. Je kunt alle lichtjes in de stad een voor een uit doen en dan zie je een sterrenhemel verschijnen. Op een filmpje op YouTube kunt u zien, wat er allemaal te beleven valt in Giegel Spin

Engels en Nederlands
U kunt in de App kiezen tussen een Nederlandse (Giegel Spin) of een Engelse versie (Giggly Spider).

Apple winkel
Apple heeft vertrouwen in dit interactieve prentenboek. Dat blijkt uit het feit, dat de app sinds 1 september in haar internetwinkel App Store verkrijgbaar is.

Links
* Giggly Spider for iPad is verkrijgbaar in de iTunes App Store
* Op een filmpje op YouTube kunt u zien, wat er allemaal te beleven valt in Giegel Spin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .