Translate

woensdag 27 juni 2012

Bijna 60 procent heeft meer seks op vakantie

Mannen voelen zich op vakantie sneller aangetrokken tot andere mensen. Ook tot hun partner. De meeste mensen hebben ook meer seks op vakantie dan thuis. Dat blijkt uit een online enquête onder 551 bezoekers van de website Reisgraag.nl. Ruim de helft van de ondervraagden had meer seks op vakantie. Met het ouder worden, verkleint het verschil tussen de frequentie van seks op vakantie en seks thuis.



Aantrekkelijk
Mannen voelen zich vaker aangetrokken tot andere mensen terwijl ze met hun partner op vakantie zijn. De respondenten tussen de 18 en 29 jaar hebben op vakantie de meeste aandacht voor hun partner en vinden andere mensen het minst aantrekkelijk.

Relaties verbreken
Maar na de vakantie worden ook relaties verbroken. Ruim 40 procent van de ondervraagden gaf aan dat er vooraf al twijfels waren. Dit geldt vooral bij mensen tussen de 30 en 49 jaar. Mannen verbreken hun relatie vaker omdat er tijdens de vakantie veel ruzie was. Ook overspel en te veeldrinken bleken redenen om een relatie te beëindigen.

Bron: Gezondheidsnet

1 opmerking:

  1. En gelukkig maar, we hebben het al zo zwaar met al het werk en stress, de relatie kan best een uitstomer gebruiken op vakantie

    BeantwoordenVerwijderen

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .