Translate

zaterdag 19 augustus 2017

Kerstmannen zijn al bij Action gearriveerd

Heel veel mensen zijn nog in zomerstemming en/of op vakantie, maar winkelketen Action verkoopt nu al Kerstmannen. De bebaarde poppen staan met hun rode mutsen naast het schap met zonnebrandcrème.



Tot verbazing en ergernis van sommigen. Maar het bedrijf zelf is zich van geen kwaad bewust. "De santa's vliegen de deur uit.''

Kruidnootjes
Albert Heijn verkocht eind juli in sommige filialen al pepernoten (zie hierna), maar nu maakt ook de Action het behoorlijk bont, twitteren klanten van het bedrijf. Ze moesten even in hun ogen wrijven toen ze tussen het reguliere aanbod een aantal vrolijk grijzende kerstmannen zagen staan. "Zó vroeg al'', vraagt iemand zich af.

Lucratief
Action-woordvoerster Inge van Baarsen bevestigt dat er bij veel filialen al kerstmanpoppen worden verkocht. "Vorig jaar begonnen we twee weken later met de verkoop en toen waren die decoratiefiguren een regelrechte verkoophit. Ze waren echt niet aan te slepen. Om die reden is door de bedrijfsleiding besloten ze dit jaar nóg eerder aan te bieden. Lang niet iedereen vindt het leuk, maar die kerstmannen zijn gewoon lucratieve handel'', aldus Van Baarsen.

Lees ook
* Heerlijk, nu al pepernoten

Bron: AD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .